رهبر انقلاب در دیدار رئیس‌جمهور سریلانکا: کشورهای آسیایی باید هرچه بیشتر با هم همکاری کنند

آقای سیریسنا رئیس جمهور سریلانکا عصر دیروز (یکشنبه) با حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کرد.به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر دیروز (یکشنبه) در دیدار آقای «سیریسنا» رئیس‌جمهوری سریلانکا با اشاره به روابط فرهنگی و تاریخی میان دو کشور و همچنین کشور‌های منطقه شبه قاره، سطح کنونی روابط تجاری ایران و سریلانکا را بسیار کمتر از ظرفیت‌های موجود دانستند و تأکید کردند: کشور‌های آسیایی باید هر چه بیشتر با یکدیگر کار و همکاری کنند، زیرا این همکاری‌ها موجب تقویت آن‌ها خواهد شد.حضرت آیت‌الله خامنه‌ای پیشرفت‌های علمی، فنی و تحقیقاتی ایران را زمینه‌ای مناسب برای گسترش همکاری‌های دو کشور برشمردند و افزودند: جمهوری اسلامی ایران آماده تقویت دوستی و همکاری با دولت و کشور شماست و در این خصوص باید یادداشت‌های تفاهمی که امروز امضا شد، به‌طور جدی پیگیری و عملیاتی شوند.در این دیدار که آقای روحانی رئیس‌جمهور نیز حضور داشت، آقای «سریسنا» با ابلاغ سلام گرم دولت و ملت خود به رهبر انقلاب، گفت: در مذاکرات امروز تصمیم گرفتیم فعالیت‌ها و همکاری‌های دو کشور را چند برابر و تفاهمات انجام‌شده را عملی کنیم.رئیس‌جمهوری سریلانکا، ایران را یکی از پیشرفته‌ترین کشور‌ها در حوزه فنی، علمی و دانشگاهی دانست و ابراز امیدواری کرد در نتیجه افزایش همکاری‌های دو کشور، سریلانکا از پیشرفت‌های علمی ایران بهره‌مند شود

منبع : خبرگذاری دانشجو



:: موضوعات مرتبط: اخبار ایران , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده :
تاریخ : دو شنبه 24 ارديبهشت 1397
اروپا برای ضمانت باید تحریم‌های آمریکا علیه ایران را جبران کند

سخنگوی جبهه پایداری گفت: اگر قرار است ما همچنان نظارت‌ها را بپذیریم آنچه در تماس با اروپا می‌ماند انجام تعهدات از سوی آنهاست، یعنی وقتی آمریکا نفت ما را تحریم کرد آن‌ها باید به‌طور مثال چند قرارداد نفتی با ما ببندند.
مجید متقی‌فر سخنگوی جبهه پایداری در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، با اشاره به خروج آمریکا از برجام اظهار داشت: دراین‌باره چند نکته ضروری وجود دارد که باید به آن توجه کرد؛ اول اینکه آقای روحانی کدام سند را می‌خواهد با آمریکا موردبحث قرار دهد درحالی‌که برجام دیگر وجود ندارد و برجام یکپارچه که آن‌ها تأکید می‌کردند با خروج آمریکا کلاً حذف‌شده است و دیگر برجام یکپارچه نیست.سخنگوی جبهه پایداری تصریح کرد: به نظر می‌رسد آن‌ها می‌خواهند درباره سند دیگری بحث کنند چراکه در حال حاضر به‌طور طبیعی نمی‌توانند با اروپا بر سر برجام مذاکره کنند.



:: موضوعات مرتبط: اخبار ایران , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
:: ادامه مطلب
نویسنده :
تاریخ : یک شنبه 23 ارديبهشت 1397
اگر برجام را آتش می‌زدیم دلار بیش از ۷۰۰۰ تومان نمی‌شد

برجام اکنون تبدیل به شمشیر داموکلس تهدید و القای بی‌ثباتی نسبت به محیط اقتصادی پر سود و جذاب ایران شده است. دولت باید یکبار برای همیشه، شجاعانه پا در میدان گذاشته و برجامی که آمریکا آن را پاره کرده است، آتش بزند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو،نشریه آتلانتیک در تحلیلی به قلم «فیلیپ گوردون»- عضو ارشد شورای روابط خارجی آمریکا و دستیار ویژه رئیس‌جمهور در دوره باراک اوباما- نوشت:«برخلاف آنچه ترامپ بر آن اصرار دارد، برجام فشار را از روی ایران کم نکرد بلکه با افزایش انتظارات عمومی که امکان برآورده شدن ندارد، اقتصاد ایران را تضعیف کرد. این یک سیاست برد- برد است. چنانچه تغییر حکومت ایران ممکن باشد، برجام نه تنها مانعی در راه آن نیست بلکه زمینه‌ساز وقوع آن نیز هست و این دلیل منطقی برای حفظ آن کافی به نظر می‌رسد».
گوردون در پایان مقاله خود استراتژی جورج کنان درقبال شوروی سابق را برای مقابله با ایران پیشنهاد می‌کند.
تعامل و فشار
تصمیم‌سازان و اندیشکده‌های آمریکایی بارها در تحلیل‌های خود، دو راهکار تعامل و فشار را به شکل موازی توصیه کرده‌اند.
«جورج کنان» دیپلمات کارکشته که معاونت سفیر آمریکا در شوروی را در کارنامه خود دارد، معتقد بود که واشنگتن در کنار رقابت، تضعیف و مهار مسکو باید رابطه و گفت‌و‌گو با شوروی را نیز پیش ببرد. آنچه در سال‌های پایانی عمر اتحاد جماهیر شوروی رخ داد و در نهایت به فروپاشی آن منجر شد، درستی نظریه جرج کنان را اثبات کرد. واشنگتن در آن سال‌ها از در مذاکره و گفت‌و‌گوی به اصطلاح سازنده و در جهت کاهش تنش‌ها با رقیب خود درآمد. کنان معتقد بود اگر این سیاست از ابتدا به اجرا گذاشته می‌شد، جنگ سرد نیم قرن به طول نمی‌انجامید و فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی خیلی زودتر از اینها اتفاق می‌افتاد.
چندی پیش نشریه آتلانتیک در مقاله‌ای به سیاست دولت ترامپ در مقابل جمهوری اسلامی پرداخته و با تایید مواضع خشن کاخ سفید علیه تهران، تاکید کرد که این رویکرد به تنهایی کافی نیست؛ «دو سیاست متضاد در برخی مواقع می‌توانند مکمل یکدیگر باشند و هنوز برای ترامپ دیر نشده است تا رویه خود را تغییر دهد. در این راستا ترامپ می‌تواند از درس‌های باقی‌مانده از سیاست آمریکا در قبال شوروی بهره ببرد که بر پایه آن استراتژی بلند‌مدت «مهار صبورانه ولی هوشمندانه» پی گرفته شد و در نتیجه آن آمریکا به پیروزی در برابر شوروی دست یافت».



:: موضوعات مرتبط: اخبار ایران , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
:: ادامه مطلب
نویسنده :
تاریخ : دو شنبه 17 ارديبهشت 1397
اظهارات رودی جولیانی درباره تغییر حکومت در ایران

رودی جولیانی، وکیل دونالد ترامپ ضمن سخنرانی در همایش منافقین در واشنگتن، بر خروج از برجام تاکید کرده و خواستار تغییر حکومت در ایران شد.
به گزارش افکارنیوز، رودی جولیانی، شهردار سابق نیویورک و وکیل فعلی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، طی سخنرانی در همایش گروهک منافقین در واشنگتن بر لزوم تغییر حکومت در ایران تاکید کرده و گفت: «ما رئیس جمهوری داریم که به تغییر رژیم ایران متعهد است. اما چه اتفاقی برای آن توافق خواهد افتاد؟»
او سپس ادای پاره کردن یک تکه کاغذ را به معنای پاره کردن برجام درآورد.
جولیانی با بیان اینکه ترامپ از برجام خارج خواهد شد، نظرش را با توجه به مواضع اخیر جان بولتون، مشاور امنیت ملی آمریکا و مایک پمپئو، وزیر خارجه این کشور درباره ایران بیان کرد و گفت این نظر را بر اساس اطلاعاتی که از مقامی در کاخ سفید شنیده باشد، نگفته است.
رودی جولیانی تاکید کرد: «من به مدت طولانی که حتی نمی‌توانم بگویم چقدر، حامی تغییر حکومت ایران بوده‌ام. من حامی این مسئله خواهم بود. به نظرم این تنها راه صلح در خاورمیانه است. این حتی از توافق اسرائیل-فلسطین نیز مهمتر است. ایران زمانی نه تنها متحد آمریکا، بلکه متحد اسرائیل نیز بود. این اتفاق می‌تواند "با تغییر رژیم ایران" دوباره رخ دهد.»



:: موضوعات مرتبط: اخبار ایران , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده :
تاریخ : یک شنبه 16 ارديبهشت 1397
چرایی ورود کماندوهای آمریکایی به جنگ یمن

حمایت بی دریغ آمریکایی‌ها از متجاوزان سعودی با ورود کماندوهای این کشور به مناطق مرزی میان عربستان با یمن به منظور کمک به ریاض که در باتلاق فرو رفته است، جنگ در یمن را وارد مرحله جدیدی کرد.
خبرگزاری مهر، گروه بین الملل- فرزاد فرهادی: آمریکا علاوه بر حمایت از ائتلاف تحت سرکردگی سعودی ها در یمن و کسب درآمد از طریق فروش سلاح به متجاوزان، به دنبال تحقق اهداف پنهان در یمن است. این به علت اهمیت راهبردی و ژئوپلتیک یمن و تنگه باب المندب است. آمریکا به دنبال صلح و توقف جنگ در یمن نیست زیرا ادامه این شرایط را به فرصتی برای حضور نظامی خود در منطقه می بیند. موقعیت یمن مشرف به دریای سرخ و منابع نفتی و گازی آن سبب ادامه سیاست های آمریکا برای جنگ در این کشور برای تحقق منافع سیاسی و اقتصادی آن است.
آمریکا علاوه بر نقشی که در حمایت از گروههای تروریستی در یمن ایفا می کند و به کمک همپیمانانش در راستای تقویت این گروهها حرکت می کند، مشابه دیگر طرحهایش برای منطقه به دنبال تجزیه یمن نیز هست.
واشنگتن که همواره دم از حقوق بشر می زند در قبال کشتار ملت یمن سکوت پیشه کرده است و در مقابل حمایت کاملی از متجاوزان به ویژه سعودی ها دارد. به غیر از حمایت های تسلیحاتی قوی از ریاض در جنگ یمن؛ در شورای امنیت نیز نیکی هیلی نماینده آمریکا در راستای مقابله با یمنی ها و در خدمت به اهداف سعودی ها حرکت می کند و اقدام یمنی ها در دفاع از خود با شلیک موشک به مواضع نظامیان سعودی را به عنوان اهرم فشاری علیه یمنی ها به کار برده است.



:: موضوعات مرتبط: اخبار ایران , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
:: ادامه مطلب
نویسنده :
تاریخ : شنبه 15 ارديبهشت 1397
احتمال افزایش حقوق امسال کارمندان تا ۲۰ درصد

پس از مصوبه دولت برای افزایش بین شش تا ۱۲ درصدی حقوق کارکنان در سال جاری مجلس تصمیم به اصلاح تبصره حقوقی بودجه گرفته است.نمایندگان می‌گویند آنچه که در متن قانون آمده با آنچه که هدفشان بوده متفاوت است. در این شرایط با تصویب اصلاحیه مجلس حداقل حقوق کارمندان تا ۲۰ درصد افزایش می‌یابد.

به گزارش ايسنا، به هر صورت در سال جاری دولت در مصوبه‌ای که با حضور هیات وزیران بود، افزایش حقوق را مشخص و تصویب کرد که بین شش تا ۱۲ درصد افزایش یابد و در این حالت حداقل حقوق کارکنان یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان باشد یعنی هیچ کارمند دولتی کمتر از این دریافت نکند.

پیگیری‌ها از سازمان برنامه و بودجه و سازمان امور اداری و استخدامی از این حکایت دارد که دولت خلاف قانون عمل نکرده و طبق آنچه که در تبصره (۱۲) قانون بودجه آمده نسبت به افزایش حقوق اقدام کرده است به طوری که تاکید شده حداکثر رشد ۲۰ درصد باشد و در همین دامنه نیز تغییرات اعمال شد.

در عین حال که انصاری -معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی- اعلام کرد که در حقیقت افزایش حقوق کارکنان تا ۱۶ درصد است نه ۱۲ درصد، چرا که حداقل حقوق از یک میلیون و ۳۵ هزار تومان به یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان افزایش پیدا کرده است.

پورابراهیمی -رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس- اعلام کرد که نگاه مجلس بر اساس روش پلکانی نزولی بوده تا گروه‌های پایین در سال جاری تا ۲۰ درصد افزایش داشته باشد، اما دولت تفسیر دیگری از متن قانون داشته و با توجه به نوشته شدن عبارت «تا ۲۰ درصد» اینگونه برداشت کرده که می‌تواند حقوق را تا ۱۶ درصد افزایش دهد در حالی که این اقدام هر چند از لحاظ محاسباتی درست است، اما از لحاظ محتوایی آنچه که مذاکره شده را مورد تایید قرار نمی‌دهد.

پور ابراهیمی گفت: مجلس برای حقوق سال جاری و اجرای آنچه که مدنظر داشته اصلاحیه‌ای را آماده و به نمایندگان برای تصویب ارائه خواهد کرد تا بتواند هدف خود یعنی افزایش حقوق‌های کم تا ۲۰ درصد را مصوب و عملی کند.

در حالی از اعلام نمایندگان مجلس اینگونه بر می‌آید که اصلاحیه‌ای برای تبصره (۱۲) قانون بودجه به مجلس خواهد رفت که پیگیری موضوع از مدیران مربوطه نیز از این حکایت دارد که نمایندگان در حال رایزنی بوده و به زودی ممکن است این اصلاح انجام شود. در این شرایط حداقل حقوق کارکنان تا ۲۰ درصد افزایش خواهد داشت و به طور پلکانی حقوق سایر کارکنان تغییر می‌کند، اما در رابطه با این‌که آیا این رشد می‌تواند بر بار مالی دولت در بودجه جاری امسال نیز اضافه کند نیز عنوان شد که اینگونه نیست و بار مالی چندانی را ایجاد نمی‌کند، چرا که براساس آنچه که در اختیار قرار دارد و پیش‌بینی‌هایی که از قبل انجام شده افزایش حقوق نیز اعمال خواهد شد.

 

منبع : نو اندیش



:: موضوعات مرتبط: اخبار ایران , ,
:: برچسب‌ها: افزایش حقوق , کارمندان ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده :
تاریخ : سه شنبه 11 ارديبهشت 1397
واکنش تند وزارت خارجه ایران به اظهارات مضحک نتانیاهو

سخنگوی وزارت خارجه ایران نمایش مضحک اخیر نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره ایران را دست و پا زدن های بی حاصل ورشکسته ای دروغ پرداز و رسوا خواند که جز دروغ پراکنی و دغل کاری کالا و متاعی برای عرضه نداشته و ندارد.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، «بهرام قاسمی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران نمایش مضحک تبلیغاتی اخیر نخست وزیر رژیم صهیونیستی در یکی از آخرین سریال های تکراری از نمایش های بی ثمر و شرم آور در خصوص برنامه هسته ای مخفی ایران را دست و پا زدن های بی حاصل ورشکسته ای دروغ پرداز و رسوا خواند که جز دروغ پراکنی و دغل کاری کالا و متاعی برای عرضه نداشته و ندارد.

قاسمی افزود: سران رژیم صهیونیستی بقای " رژیم نا مشروع و دروغ بنیان " خود را در تهدید انگاری با استفاده از شارلاتانیسم نخ نمای عصر جاهلیت و بی خبری افکار عمومی جهانیان می بینند که بیهودگی و بی ثمری آن بیش از پیش آشکار است.‌ او و رژیم کودک کش و رسوای رژیم صهیونیستی باید به این فهم و درک اولیه رسیده باشند که مردم جهان از فهم، آگاهی و شعور کافی برخوردارند.

بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی دوشنبه شب در یک نشست خبری مدعی شد که تل‌آویو به اسناد تازه‌ای درباره ایران دست یافته که نشان می‌دهد تهران به دنبال ساخت بمب اتم بوده است.

اظهارات نتانیاهو با توجه به سفر پمپئو به منطقه در واقع توجیهی برای عدم امضای احتمالی ترامپ برای تعلیق تحریم های ایران است، استفاده نتانیاهو از نقاشی و این گونه شو و نمایش ها مسبوق به سابقه است مانند آنچه در سازمان ملل گفت.

آنچه دیشب نتانیاهو گفت، پیش تر هم تحت عنوان« موارد ادعایی» مطرح شده بود و از سوی مجامع بین المللی همچون آژانس انرژی اتمی پاسخ داده و مردود اعلام شده بود.

 

منبع: خبرگزاری برنا



:: موضوعات مرتبط: اخبار ایران , اخبار جهان , ,
:: برچسب‌ها: رژیم صهیونیسیت , دروغ پراکنی , تل آویو ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده :
تاریخ : سه شنبه 11 ارديبهشت 1397

صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد